Artikelindex

Är du nyexaminerad behandlingspedagog eller student med någon termin kvar på din utbildning? 

Nu söker vi engagerad sommarvikarie som passar in i vår arbetsgrupp och som är villig att göra det lilla extra. Du får privilegiet att ingå i ett arbetsteam där vi har möjlighet att verkligen kunna påverka och förändra barn och ungdomars livsvillkor.

 

Arbetsuppgifter

Kvalificerad behandlingsarbete. Vi utgår ifrån Hasselapedagogiken i vårt arbete, vilket syftar till att ge förståelse för sin situation samt verktyg och tilltro till att situationer går att förändra. Arbete på obekväm tid förekommer, personalen utgår från vår lokal i Malmö där uppdragen kan vara förlagda till olika kommuner i närområdet.

 

Kvalifikationer

Vi söker sommarvikarie med adekvat grundutbildning alternativt studerande med pågående studier, såsom behandlingspedagog, socionom eller utbildning som prövas likvärdigt samt med dokumenterad kunskap/erfarenhet kring arbete med barn och ungdomar. Vidareutbildning, såsom ACRA, Hap, MI, Familjebehandling, är en merit.

 

B-körkort krävs.

 

Anställningsform

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillfällig
Arbetstid: Schemalagd
Antal platser: 1

Sista ansökningsdag: 2019-04-01

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Hassela Mentorskap
Hassela Mentorskap är en behovsanpassad öppenvårdsbehandling som vänder sig till flickor och pojkar mellan 13-24 år och vid behov, även deras familjer.
öppenvård
M.A.P
MAP är en omfattande öppenvårdsbehandling för unga vuxna i åldern 16-24 år som befinner sig i ett aktivt drogmissbruk.
öppenvård
Hassela Junior
Hassela Junior är en behovsanpassad öppenvårdsbehandling som vänder sig till flickor och pojkar mellan 7-12 år och deras familjer.
öppenvård
Eftervård
Hassela Eftervård riktar sig till ungdomar i åldern 13-24 år som är färdiga med sin behandling.
öppenvård